Închirieri

Tocmai din dorința de ne adapta cerințelor pieței, am implementat și serviciul de închirieri. Aici ne-am concentrat în special pe spații de birouri și pe spații comerciale. În același timp, am sesizat nevoia de spații de depozitare așa că putem oferi alternative viabile și în această direcție.
Datorită dinamismului de care dă dovadă segmentul dezvoltărilor imobiliare, oferim spre închiriere locuințe pentru echipe de muncitori. În acest sens, am construit în Dumbrăvița un imobil nou în care se regăsesc 27 de apartamente complet dotate și utilate destinate echipelor de muncitori. Imobilul dispune și de 42 de locuri de parcare.
Principalul avantaj competitiv pe care îl propunem, pe lângă calitatea spațiilor pe care le oferim spre închiriere este că ne gestionăm singuri tranzacțiile, clădirile sunt dezvoltate de noi, așa că nu există comisioane și taxe suplimentare pentru client.
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by