Ansamblul Rezidențial Belgrad Dumbrăvița

O propunere locativă interesantă, adaptată nevoilor omului modern care reușește să se ridice la un nivel superior din perspectiva standardelor de confort, funcționalitate și calitate. Proiectul Belgrad este un ansamblu rezidențial cu unități locative de tip duplex și vine cu argumente solide în fața cumpărătorului potențial.

Un prim argument esențial în comuna Dumbrăvița, într-o zonă rezidențială liniștită care propune acces faci către zonele comerciale, de servicii, dar și către unitățile de învățământ sau de mijloacele de transport în comun. Așadar, liniștea și siguranța zonei sunt completate de aceste aspecte practice care contribuie semnificativ la creșterea calității vieții.

Structura spațiilor locative

Unitățile locative din Complexul Belgrad propun o suprafață utilă generoasă, respectiv 105 metri pătrați o curte de 380 mp și o structură interioară concepută cu o compartimentare practică astfel încât să maximizeze spațiul disponibil din perspectiva confortului și a funcționalității. În același timp, proiectarea și execuția au fost realizate cu atenție sporită la detalii astfel încât rezultatul final să fie unul calitativ.

Dispuse pe două niveluri, unitățile locative din ansamblu dispun la etaj de 3 dormitoare, 1 baie și un dressing. La parter, spațiul este împărțit între un living generos, 1 baie și o bucătărie care dispune de spațiu suficient pentru a îndeplini toate funcțiile specifice. La parter se regăsește și o terasă exterioară care poate fi atât un spațiu de relaxare, cât și un loc de luat masa.

Podul este compartimentat astfel încât să poată servi drept spațiu de depozitare, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv important în favoarea confortului propus de locuință.
Confortul locativ interior este completat la exterior de o curte care poate primi multiple destinații, precum și de două locuri de parcare.
Beneficiile pe care le propunem se văd mai bine la fața locului, așa că te așteptăm în vizită. Găsești toate indicațiile pe harta de mai jos:
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by