Ansamblul Rezidențial Arinului Dumbrăvița

Poziționarea privilegiată în comuna Dumbrăvița, într-o zonă rezidențială liniștită este un argument important în favoarea ansamblului Arinului. Complexul de duplexuri oferă acces facil către zone comerciale, situându-se în apropierea a două lanțuri de supermarketuri. Un alt argument este proximitatea locurilor de petrecere a timpului liber, respectiv parc și teren de sport.

Aceste facilități au fost și pentru noi argumente în favoarea alegerii poziționării, astfel încât rezidenții să poată beneficia de aceste elemente de confort ale cartierului.

Din perspectiva designului, duplexurile din complex au un stil cu influențe mediteraneene pregnante, ceea ce le face să iasă în evidență. Aceste influențe oferă și un caracter distinctiv important întregului complex.

Structura spațiilor locative

Spațiile interioare au fost concepute astfel încât să asigure confort și funcționalitate pentru familii. De aceea, am gândit compartimentarea ergonomic, astfel încât fiecare membru al familiei să beneficieze de spațiu personal. În același timp, am gândit și un spațiu comun adecvat care favorizează petrecerea timpului în familie.


Fiecare unitate locativă este dispusă pe două niveluri cu o suprafață utilă de 105 metri pătrați. În partea de sus sunt dispuse trei dormitoare si doua bai, iar în partea de jos se regăsește un living spațios, bucătărie cu cămară si o baie. Tot în partea de jos este prevăzută și o terasă care poate deveni un loc de relaxare dar și de luat masa atunci când vremea o permite.
Fiecare unitate are și un teren aferent de 250 de metri pătrați, precum și loc de parcare, iar podul este prevăzut pentru a putea deveni spațiu de depozitare.


Din perspectiva dotărilor, fiecare unitate componentă a duplexurilor dispune de încălzire în pardoseală, utilități complete (apă, canalizare gravitațioală, curent, gaz) și infrastructură pentru internet prin fibră optică.
Predarea unităților locative se face în funcție de preferințele și prioritățile clientului, la cheie sau semifinisat.
Beneficiile pe care le propunem se văd mai bine la fața locului, așa că te așteptăm în vizită. Găsești toate indicațiile pe harta de mai jos:
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by