Apartamente str. Soroca nr.9 zona Bucovinei,Timisoara

Prin acest proiect ne diversificăm oferta de locuințe pe care le construim. Această diversificare a venit din dorința de a putea acoperi o gamă cât mai largă de nevoi locative la preturi copetitive. Așadar, ne-am orientat către oraș și am construit apartamente.

Am ales poziționarea într-o zonă rezidențială care oferă toate avantajele orașului. În apropiere este cel mai mare parc din partea de nord a orasului respectiv Parcul Bucovine amenajat care propune loc de joacă pentru copii, dar și spații de relaxare și plimbare. În același timp, poate fi un spațiu pentru practicarea de activități sportive individuale, cum ar fi ture de alergare sau cu bicicleta.

Avantajul parcului este completat de apropierea celei mai importante zone comerciale și de business a Timișoarei, Iulius Town.

Structura spațiilor locative

Apartamentele sunt construite la nivelul al cincilea al unui imobil izolat termic in 2020 și este formată din două tipuri de apartamente, cu 2 respectiv cu 4 camere.

Apartamentul cu 2 camere propune un spațiu locativ ideal pentru cuplurile tinere care achiziționează prima locuință împreună. De asemenea, poziționare îl face și o oportunitate bună pentru investiție. Spațiul interior este compartimentat astfel încât să ofere o funcționalitate maximală. Apartamentul este format din living, bucătărie, dormitor și baie.

Stil de viață urban

Apartamentul cu 4 camere a fost conceput pentru a se putea plia pentru nevoile unei familii cu un stil de viață urban.

Pornind de la această idee a fost gândită compartimentarea spațiului interior. Livingul, bucătăria și dormitoarele sunt optimizate astfel încât să ofere fiecărui membru al familiei spațiul personal de care are nevoie dar și un spațiu comun în care familia să se reunească pentru timpul petrecut împreună.

Apartamentul dispune de două băi, tocmai pentru a se adapta și mai bine stilului de viață al unei familii urbane active.
Beneficiile pe care le propunem se văd mai bine la fața locului, așa că te așteptăm în vizită. Găsești toate indicațiile pe harta de mai jos:
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by