Confortabil, funcțional, durabil

Descoperă noua casă pentru familia ta!

Construim un spatiu nou in care sa te simti ACASA!

Nevoia din ce în ce mai diversificată și mai complexă pentru spații rezidențiale ne-a determinat să ne punem la încercare creativitatea și experiența, astfel încât să ajungem în fața cumpărătorului cu soluții locative viabile, durabile și confortabile.
Despre noi

Ansamblul Rezidențial Arinului

Poziționarea privilegiată în comuna Dumbrăvița, într-o zonă rezidențială liniștită este un argument important în favoarea ansamblului Arinului. Complexul de duplexuri oferă acces facil către zone comerciale, situându-se în apropierea a două lanțuri de supermarketuri. Un alt argument este proximitatea locurilor de petrecere a timpului liber, respectiv parc și teren de sport.

Aceste facilități au fost și pentru noi argumente în favoarea alegerii poziționării, astfel încât rezidenții să poată beneficia de aceste elemente de confort ale cartierului.
Mai multe detalii

Ansamblul Rezidențial Belgrad Dumbrăvița

O propunere locativă interesantă, adaptată nevoilor omului modern care reușește să se ridice la un nivel superior din perspectiva standardelor de confort, funcționalitate și calitate. Proiectul Belgrad este un ansamblu rezidențial cu unități locative de tip duplex și vine cu argumente solide în fața cumpărătorului potențial.


Un prim argument esențial în comuna Dumbrăvița, într-o zonă rezidențială liniștită care propune acces faci către zonele comerciale, de servicii, dar și către unitățile de învățământ sau de mijloacele de transport în comun. Așadar, liniștea și siguranța zonei sunt completate de aceste aspecte practice care contribuie semnificativ la creșterea calității vieții.
Mai multe detalii

Ansamblul rezidențial JIU Dumbrăvița

Cu o poziționare aleasă astfel încât să ofere confortul deplin al unui cartier modern, Ansamblul Rezidențial Jiul propune standarde locative superioare. Este destinat cumpărătorilor care vor să se bucure din plin de beneficiile unei locuințe spațioase, cu o compartimentare ergonomică și funcțională, completate de avantajele unei curți generoase.

Poziționarea ansamblului rezidențial propune calmul și liniștea unui cartier nou, ferit de zonele cu trafic intens, dar care oferă acces facil către zone comerciale și de servicii (Lidl,Mega Image,Auchan,Selgros,Profi). În același timp, la o distanță accesibilă se regăsesc mijloace de transport in comun dar si zone pentru petrecerea timpului liber și locuri de joacă (parcul Terra,baza sportiva Player,parcul central Dumbravita) .
Mai multe detalii

Ansamblul Rezidențial Luchian Dumbrăvița

Cu o poziționare aleasă astfel încât să ofere confortul deplin al unui cartier modern, Ansamblul Rezidențial Luchian propune standarde locative superioare. Este destinat cumpărătorilor care vor să se bucure din plin de beneficiile unei locuințe spațioase, cu o compartimentare ergonomică și funcțională, completate de avantajele unei curți generoase.
Mai multe detalii

Apartamente str. Soroca

Prin acest proiect ne diversificăm oferta de locuințe pe care le construim. Această diversificare a venit din dorința de a putea acoperi o gamă cât mai largă de nevoi locative la preturi copetitive. Așadar, ne-am orientat către oraș și am construit apartamente.

Am ales poziționarea într-o zonă rezidențială care oferă toate avantajele orașului. În apropiere este cel mai mare parc din partea de nord a orasului respectiv Parcul Bucovine amenajat care propune loc de joacă pentru copii, dar și spații de relaxare și plimbare. În același timp, poate fi un spațiu pentru practicarea de activități sportive individuale, cum ar fi ture de alergare sau cu bicicleta.
Mai multe detalii
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by