Ansamblul rezidențial JIU Dumbrăvița

Cu o poziționare aleasă astfel încât să ofere confortul deplin al unui cartier modern, Ansamblul Rezidențial Jiul propune standarde locative superioare. Este destinat cumpărătorilor care vor să se bucure din plin de beneficiile unei locuințe spațioase, cu o compartimentare ergonomică și funcțională, completate de avantajele unei curți generoase.

Poziționarea ansamblului rezidențial propune calmul și liniștea unui cartier nou, ferit de zonele cu trafic intens, dar care oferă acces facil către zone comerciale și de servicii (Lidl,Mega Image,Auchan,Selgros,Profi). În același timp, la o distanță accesibilă se regăsesc mijloace de transport in comun dar si zone pentru petrecerea timpului liber și locuri de joacă (parcul Terra,baza sportiva Player,parcul central Dumbravita) .
Conceptul de design exterior a fost gândit cu influențe mediteraneene, ceea ce îi oferă ansamblului o notă vizuală distinctă. În același timp această abordare a designului exterior se pliază cu ușurință atât pe gusturile clienților mai conservatori, dar și a celor deschiși către alternative moderne.

Complexul JIU este proiectul cu cele mai spațioase unități locative, ceea ce îl plasează într-o clasă superioară de confort. În același timp, curtea pentru fiecare unitate dispune de o suprafață de aproximativ 430 metri pătrați.

Structura spațiilor locative

Complexul rezidențial este format din unități locative de tip duplex care reușesc să satisfacă nevoia de intimitate și spațiu privat pe care o oferă o casă individuală. Confortul spațiului privat este completată de curtea care propune o suprafața suficientă pentru amenajarea unui spațiu de relaxare.

Suprafața utilă de aproape 120 de metri pătrați este suficientă pentru a asigura confortul unei familii. În același timp, compartimentare ergonomică asigură nevoile de funcționalitate de care au nevoie familiile cu copii.

Dispus pe 2 niveluri, spațiul interior propune la parter un living gândit ideal pentru activitățile comune ale familiei, o bucătărie foarte generoasă și o cămară. Parterul se completează în exterior cu o terasă care poate să devină un loc de servit masa în zilele de primăvară și vară. La nivelul superior se regăsesc trei dormitoare si un pod pentru depozitare. Unul dintre aceste trei dormitoare este cel matrimonial cu baie proprie, mai spațios și cu un concept deschis de design. Celelalte două dormitoare au fost gândite să servească drept camerele copiilor cu o baie comuna. În funcție de nevoie, unul dintre dormitoare poate deveni cameră de oaspeți sau dresing.
Beneficiile pe care le propunem se văd mai bine la fața locului, așa că te așteptăm în vizită. Găsești toate indicațiile pe harta de mai jos:
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by