Construim un spațiu nou in care sa te simți ACASA!

Nevoia din ce în ce mai diversificată și mai complexă pentru spații rezidențiale ne-a determinat să ne punem la încercare creativitatea și experiența, astfel încât să ajungem în fața cumpărătorului cu soluții locative viabile, durabile și confortabile.

Ne concentram in general pe construirea de duplexuri deoarece considerăm că astfel putem oferi un set de avantaje importante care nu pot fi obținute în blocurile de apartamente. Fiecare unitate pe care o propunem în interiorul ansamblurilor beneficiază de curte imprejmuita unde se poate amenaja zona verde cu iarba, pomi fructiferi, flori, etc. Am pus accent pe crearea unui astfel de spațiu deoarece oferă un plus de valoare important. Curtea poate deveni un loc de relaxare ideal, unde se poate prepara un grătar, iar copiii se pot juca în siguranță.

Fiecare complex de duplexuri poate fi considerat un cartier în sine, ceea ce favorizează crearea unei atmosfere plăcute. Atmosfera din cartier și relațiile între vecini contribuie la creșterea calității vieții. Credem că ACASĂ înseamnă mai mult decât spațiul limitat al locuinței, ci se extinde la comunitate, la cartier, la atmosfera creată în jurul casei.

Experiență și expertiză

Aplicăm conceptul de echilibru între confortul individual și sentimentul de apartenență la o comunitate cu ajutorul experienței și expertizei înglobate în echipa noastră. Suntem în domeniul dezvoltărilor imobiliare de mai bine de un deceniu, timp în care am reușit să creștem și să evoluăm odată cu piața, adaptându-ne în permanență la comportamentul dinamic al cumpărătorului.

De aceea toate proiectele noastre sunt construite astfel încât să ofere durabilitate și un nivel excelent din perspectiva siguranței. În acest sens, suntem foarte riguroși încă din faza de proiect atât din perspectiva detaliilor de design care se transformă în elemente de confort la finalizare proiectului, cât și din perspectiva aspectelor tehnice legate de calculele rezistenței clădirii.

Calitatea propunerilor rezidențiale pe care le construim este principalul nostru obiectiv. În acest sens am ales materiale de construcție de cea mai bună calitate, provenite de la producători certificați, materiale care reușesc să ne ajute să atingem standardele propuse.

Construcții de la 0

Ansamblurile rezidențiale pe care le propunem sunt construite în exclusivitate de către specialiștii noștri. Astfel putem să ne asigurăm că la fiecare etapă sunt respectate toate procedurile și acțiunile astfel încât calitatea finală a proiectul să fie la cele mai înalte standarde.
Suntem atenți la detalii în timpul fazelor de execuție din respect pentru clienții noștri care urmează să locuiască în spațiile rezidențiale propuse de noi. În același timp, suntem atenți la nevoile specifice ale fiecărui client și, dacă etapele construcției o permit, intervenim cu elemente personalizate, adaptate nevoilor clientului.
Toate informaţiile / schițele existente pe site au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligaţii sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relaţie juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris încheiat în mod valabil între părţi.
Copyright All Rights Reserved © 2020 - Agil Group SRL
facebook-squarephone-squareenvelope
Open chat
Powered by